Sidor

Arkiv

onsdag 7 januari 2015

du undrar hur det kommer låta baby

(OBS läs inte inlägget om du tycker det är obehagligt med blod)

Nu har jag flyttat in i mitt radhus nu med två av personerna jag ska bo med, och vi längtar efter den fjärde. Vi hänger i köket och bjuder varandra på müsli och diverse röror, skrattar åt ful inredning och konstiga dörrmattor och köper hem diskställ från IKEA. Vi har inget internet än, det kommer om två veckor ungefär. Tills dess blir det lite torftigt med bloggande (det brukar ju i och för sig inte vara så mycket vanligtvis haha). Sitter nu på Humanisten och har pluggat inför tentan på lördag. Är seg i huvudet men känner det känns som om jag kan klara av den. Hur som helst. Två saker som jag vill säga om mitt fysiska tillstånd är i alla fall att jag:

1. Blev matförgiftad i helgen. Ska aldrig äta basilikapesto igen, jag mådde så illa. Fick feberfrossa och sånt.
2. Har blött massa näsblod, på jobbet, i sängen, i duschen och på biblioteket. Inatt höll jag nästan på att kräkas pga massa blod som rann ner i halsen och i lungorna. Det var länge sen jag blödde såhär mycket, jag önskar att det kunde sluta. Någon gång när jag laddat över bilder ska ni få se en bild på massa blod. Klart slut från kroppen.

Nu när vardagen är i uppstarten fördriver jag jag tiden med att lyssna på Oskar Linnros och andra Stockholmsromantiska artister. Har lite separationsångest, men det känns ändå bra att vara här Gbg. Här får ni en låt jag gillar:

 
Oskar Linnros - Debut

Hejdå!

2 kommentarer: